Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op donderdag 18 juli 2019 zal het benefietdiner van de Jonge Balie Amsterdam plaats vinden.

Het SDL Benefietdiner zal plaats vinden in een prachtige locatie, namelijk De Duif in Amsterdam. Tijdens een overheerlijk diner zal, tussen de gangen door, een benefietveiling worden gehouden. De veiling zal onder leiding van de gerenommeerde veilingmeester Jan-Wolter van den Berg plaatsvinden.

Tijdens de veiling zullen verschillende veilingstukken worden aangeboden. Na een korte introductie door de veilingmeester, krijgen bezoekers van deze avond de kans om op het aangeboden object te bieden. Alle opbrengsten van deze avond zullen ten goede komen aan stichting Only Friends.

Only Friends is een sportclub in Amsterdam speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. De slogan is dan ook: “je bent goed zoals je bent!” Only Friends wordt mogelijk gemaakt door 150 fantastische vrijwilligers, 50 dito stagiaires en gerenommeerde ambassadeurs en sponsoren (Special Friends). Met inzet van allen, willen zij het sporten voor kinderen en jongeren met een beperking tot in lengte van jaren mogelijk maken!

Belangrijke informatie

  • Tickets kunnen gekocht worden door te mailen naar: lustrum@jongebalieamsterdam.nl
  • Kaartjes kunnen worden gekocht per stuk of per tafel van 8
  • 1 Ticket is EUR 100 excl. BTW

We hopen u van harte te verwelkomen op deze mooie avond.